Een spin in het web

Crooked Spider is een kleinschalige brouwerij ontstaan in Wassenaar, met een passie om ambachtelijke bieren van hoge kwaliteit te brouwen. Alle bieren vinden hun inspiratie in verschillende delen van de wereld en zijn al meerdere malen internationaal en nationaal in de prijzen gevallen. Crooked Spider is opgezet door Niels Beekhuizen tijdens zijn studie Process & Food Technology. Wat als hobby begon is inmiddels uitgegroeid tot ware passie. Sinds oktober 2014 brouwt Crooked Spider smaakvolle bieren op kleine schaal.Crooked Spider brouwt smaakvolle bieren die hun inspiratie vinden in alle delen van de wereld. Dit doen we door het brouwen van bierstijlen die gelieerd zijn aan bepaalde locaties, of door smaken in het bier te creëren die de beleving geven dat je je op een andere plek bevind.
 
Sinds het begin van onze brouwerij hebben we reeds veel bieren gelanceerd, waarvan sommigen alleen op fles uitgebracht zijn, en anderen alleen op fust.
Naast onze vaste en seizoensgebonden bieren brouwen we ook enkele eenmalige bieren.

Wassenaar Series
Crooked Spider is gevestigd in het mooie, groene plaatsje Wassenaar. Het dorp wordt omringd door enkele natuurgebieden, waar zij graag op bezoek gaan om even tot rust te komen en te genieten van wat de natuur te bieden heeft. Het liefst nemen ze dan natuurlijk één van hun eigen bieren mee.
Om hun terugkeer naar Wassenaar te vieren hebben ze in 2020 de eerste bieren in de Wassenaar series gelanceerd. Met deze bieren, gebrouwen volgens klassieke bierstijlen, brengen ze een ode aan verschillende bekende locaties in Wassenaar.

Proef de bieren van Crooked Spider

Bezoek Crooked Spider


 

Deel:

Ouder artikel Nieuwer artikel